[rev_slider alias=”slider-header-specials”]

 

Specials

Custom Parts Meedendorp brengt graag uw interieurwensen tot leven. Handgemaakte meubels en accessoires zijn voor ons dagelijkse kost. Maar naast meubels en accessoires, kunt u ook bij ons terecht voor overige ideeën, alles van staal, RVS, aluminium, metaal en kunststof. Denk bijvoorbeeld aan een klant specifiek onderdeel voor uw motor of auto, maar ook aan een idee voor bijvoorbeeld stalen maatwerk (voor machines bijvoorbeeld) of een compleet hekwerk of balkonafscheiding van staal.

Heeft u een idee voor een product of item? Wij gaan graag voor u aan de slag om deze special te realiseren. Ontdek onze veelzijdigheid met metaal!

INFORMATIE AANVRAGEN

Ja, ik wil graag ook zo’n mooi interieur! Informeer mij over de diverse mogelijkheden:

  Maatwerk producten
  Naast meubels en accessoires kan Custom Parts Meedendorp u dus ook voorzien van andere maatwerk producten. Deze zogenoemde specials worden helemaal naar uw wensen gemaakt. Maar ook voor draai- en freeswerk op maat bent u bij ons aan het goede adres. De meest uiteenlopende onderdelen kunt u bij ons laten maken.

  We weten hoe vervelend het is dat bepaalde onderdelen niet meer te krijgen zijn. Custom Parts Meedendorp maakt ontbrekende en defecte onderdelen daarom voor u na. Het maakt niet uit of het gaat om enkelstuks of kleine series, wij kunnen alles maken voor u.

  Om u een beter beeld te geven van de specials die Custom Parts Meedendorp al eens gemaakt heeft, kunt u de onderstaande projectfoto’s bekijken.

   

   

  INFORMATIE AANVRAGEN

  Ja, ik wil graag ook zo’n mooi interieur! Informeer mij over de diverse mogelijkheden: