[rev_slider alias=”slider-header-over-ons”]

 

Over ons

Custom Parts Meedendorp is een veelzijdig familiebedrijf. Onze eigen werkplaats is ingericht voor metaalbewerking in het algemeen. Zo werken wij onder andere met staal, RVS, metaal, aluminium en kunststof. Of het nu gaat om draai-, frees- of laswerk. Onze werkzaamheden zijn gericht op particulieren en bedrijven. Wij werken conventioneel, dit zijn onze speerpunten.

  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Meedenken
  • Korte levertijd

Ook leveren wij maintenance support aan bedrijven. Kijk eens rond op onze website en laat u verrassen door onze meest uiteenlopende afgeronde projecten.

Uw idee wordt werkelijkheid
Loopt u rond met een idee, neem dan eens contact met ons op. Naast meubels en accessoires bieden we ook vele speciaal producten (Specials). Van uw persoonlijke wens maken wij een prachtig product. Uw idee is onze uitdaging!

 

Dit zijn onze specialiteiten

KWALITEITSMEUBELS
De meubels die wij produceren zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Het is stuk voor stuk maatwerk dat we met veel liefde voor u maken.
MAATWERK
Wij maken meubelen, accessoires en specials die zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Heeft u een leuk idee? Neem contact met ons op en wij helpen u bij het realiseren van uw idee.
SCHERP GEPRIJSD
De hoge kwaliteit die wij leveren heeft niet tot gevolg dat u voor onze producten de hoofdprijs betaalt. We hanteren eerlijke, scherpe prijzen zonder dat het gevolgen heeft voor de kwaliteit van het eindproduct.
LEVERINGSGEBIED
Custom Parts Meedendorp is gevestigd in Nederweert. We leveren ons werk door heel Nederland.

 

ONTMOET ONS TEAM