[rev_slider alias=”slider-tafels”]

 

Boomstamtafels

Interieur is erg belangrijk om een woning, bedrijf of specifieke ruimte naar uw zin te maken. Als eerste is het belangrijk dat u een specifieke stijl kiest. Dit kan een landelijke stijl zijn, klassiek, modern of juist industrieel. Er zijn erg veel woonstijlen en met het juiste interieur creëert u leven en de gewenste sfeer in uw woning of bedrijfspand.

Handgemaakte Boomstamtafels
Custom Parts Meedendorp maakt uw wensen werkelijkheid. Deel uw interieur ideeën en inspiratie met ons, wij brengen deze graag tot leven. Ook voor particulieren maken wij onderdelen voor meubels en accessoires, maar ook complete interieurwensen. De wens van de klant, wordt door ons omgezet in werkelijkheid. Ons werk is ontzettend divers, niets is onmogelijk bij Custom Parts Meedendorp.

Inspiratie opdoen? Bekijk de diversiteit in ons werk op de pagina projecten of specials.

INFORMATIE AANVRAGEN

Ja, ik wil graag ook zo’n mooie Boomstamtafel! Informeer mij over de diverse mogelijkheden:

  Verschillende stijlen interieur
  Tegenwoordig zijn er verschillende woonstijlen erg populair, denk hierbij aan:

  Al deze stijlen hebben diverse eigenschappen die in het interieur en meubels terugkomen. Hout en staal zijn bij veel stijlen tegenwoordig leidend. Dit heeft ermee te maken dat deze materialen tijdloos zijn, gevarieerd en erg goed te combineren. Met hout en staal worden bij Custom Parts Meedendorp diverse wensen van particulieren tot leven gebracht. De mooiste handgemaakte meubels en interieurideeën, industrieel, klassiek, modern of landelijk kunt u bij ons laten realiseren. Naast staal werken wij ook met RVS, metaal, aluminium en kunststof.

   

  Zakelijk interieur
  Ook voor de zakenwereld denken wij graag mee over het interieur. Heeft u een bedrijf en denkt u na over nieuw meubilair of een compleet nieuwe inrichting? Custom Parts Meedendorp denkt graag met u mee over het zakelijk interieur/uitstraling van uw bedrijfspand. Wij hebben ervaring met het inrichten van diverse bedrijfspanden. Bij online marketingbureau The DISTRIKT uit Eindhoven hebben wij bijvoorbeeld de houten boomstamtafel verzorgd, enkele bureaus en het staal van de bar. De foto’s hiervan kunt u zien bij onze projecten.

  Maar ook met hekwerken, omheiningen en ander zakelijk interieur kunnen wij u helpen. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf er zakelijk, maar sfeervol uit te laten zien. Voor meer voorbeelden van zakelijk interieur, verwijzen wij u graag naar onze projecten.

  INFORMATIE AANVRAGEN

  Ja, ik wil graag ook zo’n mooi interieur! Informeer mij over de diverse mogelijkheden: